Našla sem lepa in zanimiva plovila Prince

Ker se bliža poletje in smo si malo radovedni, kaj je trend in kaj je novega v tej sezoni, sem tudi jaz malo pobrskala po internetu in zasledila zelo zanimiva plovila Prince, za katera piše, da so cenovno zelo ugodna.

Ker sem preveč radovedna, sem odprla spletno stran in kliknila na zavihek Prince, kjer se mi je odprlo podokno s petimi različnimi ponudbami. Morem priznati, da so plovila Prince videti zelo privlačna. Ker pa se na plovila ne spoznam, mi je tako rekoč vseeno, kakšna so. A iz preproste radovednosti sem želela pogledati tudi malo cene. Presenečena sem bila, ko sem ugotovila, da ta plovila Prince, res niso tako zelo draga. Lahko si ga privoščiš že za slabih 9000 €. Za par 1000 € več, pa dobiš že zelo boljšega, takšnega, ki ponuja tudi 2 ležišči. To se pa sliši veliko bolje. Si kar predstavljam, kako se čez nekaj let, ko bom v pokoju, z možem odpraviva na morsko potovanje. Kakšen luksuz. Plovila so me tako očarala, da sem naslednjih nekaj dni razmišljala samo o njih. Še možu sem povedala zanje in mu celo poslala povezavo. Res me je prijelo, da bom čez nekaj let prodala svoj avto, saj ga ne bom več toliko potrebovala za vožnjo v službo in kupila eno takšno manjše plovilo, kot je plovilo Prince in se odselila nekam na morje in uživala poletje, kolikor se res da.

Čez nekaj dni mi je tudi mož povedal, da si je povezavo pogledal in tudi sam še malo pobrskal za plovili Prince, saj so se mu zdela malo preveč ugodna. Verjetno kar vsi malo preveč pričakujemo, kako so plovila draga ali pa je ta Nizozemski proizvajalec plovil Princ, res tako zelo ugoden. Na spletu je mož našel same pohvale glede kakovosti in izdelave, pa tudi nekaj rabljenih, ki so še ugodnejša.