Ponoči sem se prebudila, ker so mi nagajali mravljinci v desni roki

Spanje meni pomeni ogromno, vsako večer grem spat z veseljem, ker vem, da se moje telo spočije in regenerira. Ponoči po navadi nimam težav s spanjem, tako so me tokrat mravljinci v desni roki prav presenetili, ker to se mi še ni zgodilo. Moram priznati, da sem se prav ustrašila, kaj se dogaja, ker sem na pol spala in nisem niti registrirala, kaj točno se dogaja.

Ko sem roko dvignila, je še vedno bila na pol negibna in potem sem jo s telovadbo spravila nazaj. Ti mravljinci v desni roki mi ponoči niso bili prav nič všeč in še dobro, da sem bila zaspana, da sem takoj nazaj zaspala, ker drugače bi se sekirala, kaj se z menoj dogaja. Čez dan sem na mravljince pozabila, tako sem se spomnila spet zvečer, ko sem šla spat.

Upala sem, da so bili mravljinci v desni roki samo to noč in da jih ne bom imela nikoli več. Ampak se to žal ni zgodilo, še enkrat se mi je to ponoči ponovilo in začelo me je skrbeti. Nisem še hotela do zdravnika, ker bi mi tako in tako povedal, da to še ni nevarno. Tako sem raje počakala še nekaj noči, da vidim, kako in kaj bo naprej.

Kako sem bila srečna, ker se mravljinci v desni roki niso več ponovili, tako me ni bilo več strah. Očitno sem to imela samo dva dni. Zakaj so bili mravljinci v desni roki, pa ne vem in tudi ne bom nikoli vedela. Naše telo je zakomplicirano in mogoče se je trenutno nekaj dogajalo, mi je pa všeč, da se mi to ne ponavlja več.

Zagotovo bi šla do zdravnika, če bi se mi mravljinci v desni roki pojavljali cel teden vsako noč. Kajti to ni v redu in potreben bi bil pregled, zakaj do tega prihaja.