Trenutni popularni stil so pajkice

Ko tako gledam čas nazaj, imam občutek, da se stil vedno bolj spreminja tako, da nam je predvsem udobno. Danes se povsod prodajajo pajkice, ki so zelo modne. Sama nosim samo še pajkice Ruži line, kajti ko se enkrat navadiš nanje, potem težko nosiš kaj drugega. 

Nerada nakujem pogosto, tako si vzamem en vikend in kupim več oblačil za dlje časa. Po navadi se odločim, da grem nakupovat takrat, ko počasi vidim, da so se pajkice že uničile in sprale. Imam dve barvi, črno in barvo jeansa, to so barve hlač, ki jih jaz nosim. Ker prodajajo pajkice res povsod po trgovinah, kjer prodajajo modna oblačila nimam težav, da ne najdem dobrih, raztegljivih pajkic. Zase imam kar točno določene trgovine, kje bom kaj kupila. 

Sedaj pred kratkim pa sem videla oglas, da se prodajajo zimske pajkice Ruži line, ki so spodaj podložene. To pa je zelo dobro, kajti moramo priznati, da so pajkice kar malo pretanke za zimske in hladne dni. Tudi sama sem si jih naročila in res so čudovite. 

Zanje lahko rečem, da so elastične, modne, tople in predvsem mi je pomembno, da se lepo prilegajo moji postavi. Malo me je skrbelo, prav zaradi debelosti, da me bodo takšne pajkice naredile debelo, pa moram priznati, da se prilegajo na postavo. Lahko jih uporabljam tako za prosti čas, kot tudi za v službo, ker so klasične črne barve.

Sedaj imam doma že kar nekaj pajkic, tako da sem se odločila, da jih nekaj podarim svoji nečakinji. Kaka je bila vesela. Tudi ona nosi pajkice Ruži line, vendar so ji moje še posebej lepe, to sem vedela, zato sem se odločila, da vprašam njo, ali bi imela katere pajkice, predenj jih dam komu drugemu. Sedaj jih dajem vedno prvo njej, ona razbere, katere bo imela, druge pa mi vrne in jaz jih dam naprej prijateljici.