Veliko sem raziskoval o temu kako se očisti superge

Že od nekdaj sem zelo zagovarjal, da mora vsak poskrbeti za to, da ima na sebi čiste čevlje. Čisti čevlji, oziroma superge, so lahko zelo pomembni, saj bomo z njimi pokazali neko urejenost in pa urejen in čist stil oblačenja, kar lahko veliko pove o človeku. Tako sem kar nekajkrat iskal različne načine, kako se lahko najbolje očisti superge, saj sem iskal različne tehnike za različne vrste superg oziroma čevljev.

Tako pa je meni vedno prišlo zelo prav to, da sem si čevlje očistil z zobno pasto in pa ščetko. To pa zato, ker sem imel bele, usnjene superge, kar pa je pomenilo, da lahko zobna pasta zelo dobro očisti superge. Logika za tem pa je takšna, da zobna pasta vsebuje snovi, ki so odlične za odstranjevanje umazanij, saj ima podoben efekt na naših zobeh. Poleg tega pa lahko zobna pasta poudari belino, tako da je to odličen način, kako se lahko očisti superge, če so te bele barve in pa iz materiala, ki se ne premoči, saj bi se v takšen material lahko zobna pasta zarila, ter ga obarvala.

Za razne druge superge, ki pa morda niso bele, pa sem po navadi moral uporabiti razne krtače in pa čistila za čevlje, kar pa je tudi opravilo delo, ter sem tako lahko zelo dobro očistil superge. Res pa je, da so lahko dobra čistila za čevlje nekoliko dražja, zato sem vedno preferiral tisti način z zobno pasto, vendar je ta deloval le na belih čevljih. Sicer pa to ni bil zelo velik problem, saj je bila večina mojih čevljev ravno bele barve.

Tako pa sem skozi leta odkril veliko načinov, kako se lahko najbolje očisti superge, ter jih večinoma še uporabljam danes. Veliko ljudi pa čevlje vrže kar v pralni stroj, kar pa je lahko zelo tvegano, saj se lahko pri temu poškodujejo, tako da tega ne priporočam.

Veliko sem raziskoval o temu kako se očisti superge