Glasba in ples osrečuje

Znano je, da ples in glasba osrečuje. To sem spoznala tudi sama, ko sem začutila v sebi, da potrebujem sprostitev. Nekako sem si želela plesati in se tako vpisala na skupinski plesni tečaj. Ker nisem našla nobenega primernega v Sloveniji, sem na tečaje hodila v Trst. Ne morem vam povedati, kako lepo mi je bilo, ko smo začeli vaditi prve korake. Takoj sem začutila, da bo ples postal del mojega življenja. 

Nekako se povežeš z svojim otroškim jazom in uživaš v svobodi gibanja. Vse preveč nas v odrasli dobi doleti resno in težko življenje. Tako je dober način, da ponovno prebudite otroka v sebi prav ples tista prava rešitev, da spet zažarite.  Pri plesu lahko izražate svoja čustva, uživate, se smejite in seveda sklepate nova prijateljstva. 

Tako lahko z plesom poskrbite tudi za svoje duševno počutje, kajti že po dveh mesecih rednih plesnih tečajev, se boste boljše počutili. Ples resnično prinaša veselje do življenja. Moramo vedeti, da se pri plesu zgodi čudež, ki vpliva na vaše srečne hormone, tako poskrbite za svojo dušo in za razgibano telo. 

Vpišite se v plesni tečaj in vaše življenje bo takoj lepše in bolj nasmejano. 

Glasba in ples osrečuje